Eerste daagjes in de Dribbelklas ... :-)

Op 1 september vertrokken de meesten onder ons met een klein hartje naar de klas. Ondertussen zit de eerste schoolweek er alweer op. Wat gaat het toch ontzettend snel! 

We hebben al heel veel mogen ontdekken en bijleren in de Dribbelklas: we leerden de juf en onze nieuwe vriend Dribbel kennen, namen een kijkje in de boekentas van onze liefste klasvriend en onze eigen boekentas, gingen turnen met juf Margo, vierden de verjaardag van Lize ... Kortom: een heleboel om over te vertellen!

Gelukkig kunnen wij ook al beter opruimen dan Dribbel. Dit bewezen we de eerste week al uitvoerig. En natuurlijk namen we ook uitgebreid de tijd om te knuffelen met Dribbel want ...
's Morgens vroeg heeft hij het nog een beetje moeilijk om uit zijn mandje te geraken. Wat kan hij vreselijk luid SNURKEN! Wanneer we hem wekken is hij nog wat verdrietig. Gelukkig maken onze knuffels op tijd en stond alles weer goed.

Ben je benieuwd hoe je Dribbeltje het momenteel al stelde in de klas? Door op één van onderstaande foto's te klikken kan je alvast even meekijken bij ons in de klas :-) ....
Gouden Dribbeltip: klik op de verjaardagsfoto? Dan neem je een kijkje in ons verjaardagsalbum, de foto van de wip stuurt je door naar het 'buiten spelen!'-album en de foto van in de klas naar het album van de eerste speelweken in de klas. 







Reacties

Populaire posts van deze blog

schoolreis

oma en opa

Nog enkele foto's!