Themaloze (project)week en... CARNAVAL!


Net voor de vakantie lasten we een weekje in waarin we ons konden focussen op de projectweek: hét moment bij uitstek om eens de tijd te nemen om extra stil te staan bij ... samen spelen! We hielpen elkaar met puzzelen, speelden samen met elkaars speelgoed en hielpen elkaar ook bij het puzzelen en aantrekken en sluiten van de jasjes. Wat was het fijn om te zien hoe goed de Dribbeltjes elkaar helpen bij vanalles en nog wat! 


We maakten kennis met 'Meneertje Goeiedag', 'Meneertje Pluim', 'Meneertje Vriendschap' en 'Meneertje Anders' en maakten ons eigen mannetje naar keuze. Daarnaast leerden we elkaars gevoelens beter herkennen en begrijpen door op blije, boze, verdrietige en bange muziek te bewegen. Boos konden ze alvast heel goed kijken, maar... gelukkig konden ze nog veel beter lachen ;-)!


Tot slot sloten we de projectweek uiteraard af met een heus carnavalsfeest! We  vierden feest voor Gust, werden geschminkt, mochten dansen en zingen, deden een modeshow op de rode loper enzovoort. Wat genoten onze Dribbeltjes enorm! Op het einde van de dag hadden de meeste kleuters erg slaperige oogjes! Gelukkig was het tijd voor... VAKANTIE!

Hopelijk hadden jullie een deugddoende vakantie! Dribbel heeft alvast genoten. En nu heeft hij uiteraard weer tonnen energie om opnieuw van start te gaan! :-)


Ben je benieuwd naar de leuke carnavalsoutfits van onze Dribbels of wil je zien hoe boos onze Dribbeltjes kunnen kijken op commando? Dan kan je hier enkele foto's vinden.






Reacties

Populaire posts van deze blog

schoolreis

oma en opa

Nog enkele foto's!