Juf Sarah en baby Raf op bezoek!


Vandaag hadden we hoog bezoek in de Dribbelklas! En neen, het was niet Sinterklaas die ons uit het verre Spanje nogmaals een bezoekje bracht... Het was wél juf Sarah! Maar wie,o wie had ze daar nu meegebracht? Ze had een kinderwagen bij zich. Lag daar nu een diertje van de boerderij in? Natuurlijk niet. Juf Sarah bracht haar kersverse baby'tje Raf mee. Wat was het fijn om Raf eens te zien!

Juf Sarah kwam de flinke 'baby Raf' eens tonen in de klas: de Dribbeltjes waren heel enthousiast. Wat was hij nog klein. Zelfs van ons kabaal werd hij niet wakker of verdrietig ;-)...

Juf Sarah bracht een heleboel zakjes 'doopsuikersnoepjes' mee... voor juf Femke natuurlijk ;-). Dit was echter niet helemaal naar de zin van de Dribbeltjes. Ze probeerde toch vlug alle snoepjes te bemachtigen en in haar handtas te stoppen, maar helaas... Die was veeeel te klein. Gelukkig was juf toch een beetje lief en wilde ze die na lang tegenpruttelen delen.

Natuurlijk maakten we voordien ook een mooi geschenkje in de klas waaraan alle Dribbeltjes meewerkten. Op het einde van juf Sarah haar bezoek gaven we dit natuurlijk af.  Maar toen liet de kleine Raf van zich horen en werd het tijd voor hem om te eten. 


Tot snel, juf Sarah! 








Reacties

Populaire posts van deze blog

schoolreis

oma en opa

Nog enkele foto's!