Op stap in de herfst!


Hoeraaaa, de herfst is weer in het land! Tijd om de heerlijke herfstgeur op te snuiven, de wonderbaarlijke herfstkleuren te beschouwen en de magische herfstschatten te ontdekken. Hét uitgelezen moment om met de kleuters naar buiten te trekken om dit samen te beleven!

Op dinsdag trokken we samen met de Nijntjes en onze klaspoppen naar 'Ter Bergelen' in Gullegem. Natuurlijk waren hun prachtige regenlaarzen al een verwondering op zich...Want ja hoor, daar waren ze heel trots op ;-).


We zagen vanalles en nog wat: paddenstoelen, kleurrijke blaadjes, bomen, takken en bladeren, kastanjes en hun bolster ... En tot slot ontdekte Suzanne zelfs een regenworm die zich verstopte onder de blaadjes! We kregen haar bijna niet te pakken. Natuurlijk mochten de kleuters ook eens in de plassen stappen met hun laarzen, net zoals Dribbel doet in het verhalenboek van Freya! Ze deden dit echter heel voorzichtig met een gezicht dat boekdelen sprak: "Mogen we écht in de plassen stappen?!"

Veel herfstvruchten vonden we jammer genoeg niet... Indien jullie nog herfstvruchten vinden met uw kleuter mag je die gerust meebrengen naar de klas!

De kleuters genoten met volle teugen. Nogmaals hartelijk dank aan de helpende handen/het vervoer :-)!!!

Wil je eventjes meewandelen met de Dribbeltjes in het bos? Dan kan je dit hier doen.  






Reacties

  1. Stainless Steel - Titanium Properties
    Stainless Steel is a men\'s titanium wedding bands Stainless Steel-based solid glass design with an alloy base samsung watch 3 titanium on top of the titanium max base. In titanium grinder a standard aluminum model, the Stainless babyliss pro titanium flat iron Steel can

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

schoolreis

oma en opa

Nog enkele foto's!