HIEP, HIEP, HOERA! Lang zal JADE leven!!!

Net zoals Yara keek ook Jade al de hele week uit naar donderdag. Vandaag was voor haar namelijk een héél speciale dag: de meest bijzondere dag van het jaar! Het is vandaag namelijk haar verjaardag! De andere kleuters keken net zoals Jade uit naar deze dag. Toen ik hen de volgende zin liet aanvullen: "Joepie! Jade is jarig vandaag. Dussss, wat gaan we doen ...." riepen ze in koor "snoepjes eten!". Tja, die Dribbeltjes toch hé ;-) ... Dat leerden ze van Dribbel zeker?! Maar helaas.. De verjaardagstaart was zoek! Juf vertelde dat ze de taart helemaaal alleen op at! Sommige kleuters keken al geschrokken. Gelukkig was het maar een mopje ;-).

Net zoals dit het geval was bij de eerste jarige van de klas, stond de grote verjaardagsstoel opnieuw klaar in de kring. Jade ging er meteen vol enthousiasme opzitten. Ze koos een roze ballon, trok de verjaardagstshirt aan en blies de kaarsjes in 2 keer helemaal uit! Super!  We maakten daarnaast ook een prachtig vuurwerk speciaal voor Jade. Daarna mochten ook de verjaardagshoed en haar geweldige kroon niet ontbreken!
Tot slot zongen we onze allermooiste verjaardagsliedjes speciaal voor Jade terwijl we op de bank meefloten, trommelden en stampten op de bank. Wat was dat leuk!
En uiteraard... mochten ook de lieve knuffels en zoentjes niet ontbreken!



GELUKKIGE VERJAARDAG, JADE!!


4 DIKKE KUSSEN VAN JUF, DRIBBEL EN DE ANDERE DRIBBELTJES!!!!!!!






Reacties

Populaire posts van deze blog

schoolreis

oma en opa

Nog enkele foto's!