HIEP, HIEP, HOERA! Lang zal YARA leven!!!





De hele week kijkt Yara al uit naar de oranje dag. Niet omdat ze oranje zo'n prachtige kleur vindt, maar wel... omdat het op de oranje dag haar verjaardag was! Joepieeee! Dat is ook wel een beetje speciaal want ze is - na Dribbel - de eerste jarige van de klas! Spannend! En net vandaag kwam haar mama ook langs met haar kleine zusje, Lize!

Uiteraard stond de verjaardagsstoel voor Yara al klaar in de kring. Net zoals de grote verjaardagstaart. Ze mocht een grote ballon kiezen waar een grote 4 op kwam te staan, mocht de verjaardagstshirt aantrekken en de kaarsjes uitblazen, zoentjes ontvangen, snoepjes uitdelen... Enzovoort! En natuurlijk knutselden we ook nog een hele mooie kroon met haar lievelingskleurtjes.

Voor één keer mochten de kleuters ook op de bank gaan staan. Dit mochten ze doen om het verjaardagsliedje te zingen waarbij we moesten trommelen en fluiten! Wat was dat leuk zeg. Tot slot kregen we zelfs een 'verjaardagsstip' op onze neus. Zo weet iedereen meteen dat er in de Dribbelklas een jarige kleuter zit! Uiteraard mocht Yara het kleurtje kiezen. Al snel prijkte een mooie, rode stip op onze neus. Hopelijk gaat hij niet uit in bad ;-).....

GELUKKIGE VERJAARDAG, YARA!!


4 DIKKE KUSSEN VAN JUF, DRIBBEL EN DE ANDERE DRIBBELTJES!!!!!!!




Reacties

Populaire posts van deze blog

schoolreis

oma en opa

Nog enkele foto's!