Mama's en de baby'tjes op bezoek!



Doorheen de twee weken waarin we rond de baby werkten, keken we natuurlijk met heel veel enthousiasme het meest van al uit naar de bezoekjes van de mama's met de baby'tjes! Dit waren duidelijk de hoogtepunten (of moet ik zeggen 'hoogtepuntJES'?) van de week! Mare die kon er zelfs niet goed van slapen en eten ;-)... Wat vonden ze dit spannend!


De eerste mama die op bezoek kwam, was de mama van Yara met kleine Lize: oei, wat was dat? Lize droeg nog haar pyjama en het was al zo laat? Was Yara haar mama nog niet goed wakker? Al snel hadden we door dat Lize haar kleertjes moest aantrekken. Samen keken we hoe Yara dit samen met haar mama deed. Wat deed ze dat al super, zeg! Lize liet alles heel graag gebeuren. En zelfs als ze op onze schoot mocht komen zitten, dan was ze nog steeds heel erg op haar gemak. Wat een mooi zusje heeft Yara!


Daarnaast kwam ook de mama van Mare op bezoek. Kleine broer Théo die had wel al kleertjes aan. Maar hé, wat was dat nu? Moest Théo nu komen zwemmen in onze klas in dat kleine zwembadje? Maar hij kan toch helemaal nog niet zwemmen? Neen hoor, het was een badje. Théo moest héél toevallig net nu in bad... Wij konden meegenieten van het wasmomentje van Théo in het badje waar - gelukkig, ondanks watergebrek - water zat. De Dribbeltjes wisten al heel goed dat dit water niet te warm mocht hebben voor het velletje van Théo. Ook Théo leek zich niet te storen aan de drukte van de klas, hij genoot met volle teugen van zijn badje.


Tot slot kwam ook ons allerkleinste baby'tje op bezoek: de kleine Georges, de broer van André! André was superenthousiast en was heel erg trots op zijn kleine broer. De Dribbeltjes merkten al heel snel op dat Georges de kleinste was van de 3. Hij deed maar heel eventjes zijn oogjes open, want hij moet nog héél veel slapen. We keken eens naar zijn kleine vingertjes, voetjes en teentjes. Waw, zo'n lieve en mooie baby zeg! Na het bezoekje van André zijn mama met Georges, konden de kleuters er niet over zwijgen. Wat was dit een klein baby'tjes! En... Die lekkere snoepjes lieten ook een grote indruk na. Want hé, dat krijgen ze toch nooit zeker?! ;-) 


Hartelijk dank mama's om op bezoek te komen! Dit vonden we allemaal superplezant!!! Een grote DANK JE WEL! En wat waren die baby'tjes alledrie heel erg lief en braaf :-).


Ben je benieuwd naar de foto's van de babybezoekjes? Dan kan je ze in het album van het thema terugvinden.






Reacties

Populaire posts van deze blog

schoolreis

oma en opa

Nog enkele foto's!