6 december, de verjaardag van .... de Sint natuurlijk!





Op woensdag 6 december kwamen de kinderen vol ongeduld en spanning naar school.Vandaag was het namelijk een bijzondere dag... De verjaardag van de Sint natuurlijk! Zou hij pakjes gebracht hebben? 


De kleuters mochten elk om de beurt even piepen in de klas. Ze kwamen heel enthousiast naar buiten en sommige kleuters konden al vertellen wat ze allemaal gezien hadden. En ja hoor... Sint en Zwarte Piet waren er geweest!
Wat was dat spannend zeg!


We stonden te popelen om allemaal samen naar binnen te gaan.  Zwarte Piet had onze klas op stelten gezet en zijn zwarte roethanden stonden overal op.
Gelukkig konden we alles snel weer poetsen. Zwarte Piet toch ...
Bij hun komst dronken ze van ons water, en Slecht-Weer-Vandaag liet slechts een klein stukje van de wortel achter in onze klas.

En toen... ontdekten we natuurlijk de pakjes. Waaaaaw, zeg! Wat hebben we veel gekregen van de Sint! Sommige kleuters begonnen meteen te spelen.
Andere kleuters waren zo onder de indruk van al dat leuks en lekkers dat ze heen en weer liepen doorheen de klas. Ze waren helemaal overdonderd door alles wat ze zagen.


En LĂ©onie, Wout, Anna en Eliano? Die waren meer onder de indruk van de vele picknickjes die overal in het rond lagen. Hihi ... ;-)


Dank je wel hoor Sinterklaas en Zwarte Piet!!! Wat jammer dat jullie alweer moeten vertrekken.
Een goeie reis naar Spanje! Tot volgend jaar!


Zijn jullie benieuwd naar het speelgoed of naar de reactie van uw kleuter na de komst van de Sint? Dan kan je een kijkje nemen tussen de foto's van ons thema door op onderstaande foto te klikken.








Reacties

Populaire posts van deze blog

schoolreis

oma en opa

Nog enkele foto's!