Sneeuwpret!


Toen we op maandag in de klas zaten, konden we het niet laten om aan het raam te staan kijken. Wat was dat nu? Allemaal witte vlokjes dwarrelden naar beneden! Dribbel was helemaal verrast! Hij dacht dat er allemaal wollen bolletjes naar beneden vielen. Maar onze kleuters wisten wel beter: joepie, het had gesneeuwd!Onze speelpaats werd al snel een wit tapijtje. En het blééf maar sneeuwen... 


We trokken onze handschoenen, mutsen, sjaals en jassen aan en trokken samen met de Nijntjes naar buiten. En natuurlijk mocht de slee ook niet ontbreken. Sommige kleuters vonden de sneeuw niet zo leuk, maar de meeste kleuters genoten met volle teugen! Wat was dat leuk zeg!
We maakten sneeuwballen, liepen door de sneeuw en konden sleeën naar beneden! 


In de klas deden we de schoentjes uit want onze voeten ... Die waren een beetje koud geworden. Ook de pootjes van Dribbel waren helemaal nat, hij had geen schoenen aan. Want hondjes die dragen dat natuurlijk niet! Ai, ai, ai.
We deden in de klas een dansend sneeuwvlokje na en al snel hadden we het alweer warm.
Wat was dat leuk zeg! Vooral Charles en André beleefden de tijd van hun leven! Hihi ;-)

Wil je zien wat een pret we hadden in de sneeuw? Dan kan je meerdere foto's bekijken door op onderstaande foto te klikken.


Reacties

Populaire posts van deze blog

schoolreis

oma en opa

Nog enkele foto's!